top of page
9b. muis ratten vangen en verjagen - Zui

Plaagdieren

We bieden een breed spectrum aan diensten om u te helpen problemen met plaagdieren op te lossen en te voorkomen.

Wespen

Wespen leven in grote kolonies samen in een wespennest. Deze bouwen ze in holle ruimten zoals spouwmuren en onder daken. Hiermee kunnen ze schade aanrichten aan isolatie of houtwerk. Zuid West Prevent kan deze vakkundig bestrijden. Indien u de invlieg opening gevonden hebt, sluit deze dan NOOIT af. Wespen zullen agressief worden en een andere ingang proberen te vinden waardoor bestrijden moeilijk wordt.

2. wespen verplaatsen verwijderen - Zuid
Muizen/ratten

Knaagdieren als muizen en ratten kunnen veel overlast veroorzaken binnen een huis of bedrijf. Deze vervuilen de omgeving doordat ze knaagschade veroorzaken en de omgeving vervuilen met hun uitwerpselen. Tevens kunnen hierdoor ziektes worden overgebracht. Er zijn veel verschillende soorten welke allemaal hun eigen aanpak vereisen. Zuid West Prevent is specialist in knaagdier problemen voor zowel particulier als bedrijf. Informeer ons naar de mogelijkheden.

3. ratten verplaatsen verwijderen - Zuid
Mollen

Mollen zijn prachtig om te zien. In vergelijking met een bulldozer kan een mol 16 x meer grond verzetten!! Dit doet de mol om gangen te graven waar in zijn voedsel valt (wormpjes etc.) Deze gangen loopt de mol iedere 6 uur door om de buit op te halen. In uw tuin kan dit aardig uit de hand lopen. Zuid West Prevent heeft veel ervaring in het vangen van mollen. Bel of mail ons voor een bezoek.

4. mol vangen en verwijderen - Zuid West
Vliegen

Vliegen zijn er in heel veel soorten. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. ze ontwikkelen allemaal in afvalproduct. Iedere vlieg heeft echter zijn eigen ontwikkelingsbron. Daarom is het van belang om te weten welke soort vliegen de overlast veroorzaken. Soms kan er dan wat aan de bron worden gedaan. Zuid West Prevent verkoopt ook professionele vliegenlampen om vliegen af te vangen. Mail ons zodat we u kunnen adviseren in type en model of neem even contact op.

5. vlliegen vangen en verwijderen - Zuid
Mieren

Mieren zijn in veel soorten. De meest voorkomende wegmier kan in huis aardig voor overlast zorgen. Deze is binnenshuis door ons goed te bestrijden. Voor de meeste andere soorten is determinatie van het insect noodzakelijk om er achter te komen waar deze vandaan komen. Dit kan soms rot hout zijn of een boom buiten. Vraag bij ons een inspectie aan zodat we uw probleem kunnen verhelpen.

6. mieren vangen en verwijderen - Zuid W
Zilvervisjes

Zilvervisjes, iedereen ziet ze wel eens. Het zijn hinderlijke beestjes en het ziet er niet fris uit wanneer je ze in huis of in je kasten ziet lopen. Zuid West Prevent verkoopt speciale zilvervis lijmvallen om deze weg te vangen. Indien het probleem te groot wordt kunnen we een bestrijding uitvoeren door het gehele huis of pand.

7. zilvervisjes papiervisjes vangen en v
Vogelwering

Vogels zijn mooi in onze natuur. Echter komt het nogal eens voor dat  vogels overlast veroorzaken. Soms zijn we hier als mensen zelf de boosdoener van. Denk hierbij aan bouwwerken die geplaatst worden in een habitat van vogels, of een veranderd/verbeterd voedselaanbod zoals afval. Het beste om vogels te laten verplaatsen is om deze te weren. Vaak zijn er mogelijkheden met pen wering of net wering zodat nestelplaatsen en schuilplaatsen voorkomen worden, om zo vogels te laten verplaatsen.

8. Duiven vogel wering verwijderen - Zui
Houtworm

Houtworm, ze zijn er in meerder soorten en maten. Normaal gesproken is aanwezigheid hiervan herkenbaar aan gaatjes in het houtwerk. Wanneer hier niets aan wordt gedaan, wordt het probleem erger en kan er bruinrot ontstaan van binnenuit het hout op termijn. Het is daarom raadzaam om Zuid West Prevent een inspectie te laten doen naar het probleem. Zo kunnen wij u direct een prijsopgave aanbieden. Groot voordeel voor u is wanneer u akkoord gaat dat de inspectiekosten gratis zijn!

1. Houtworm - Zuid West Prevent Zeeland.
Wespen
Muizen
Mollen
Vliegen
Mieren
Zilvervisjes
Vogelwering
Houtworm

Veel vogels genieten bescherming door de Wet Natuur Bescherming.

Neem daarom contact op met onze specialisten.

Zij kunnen u vertellen of overlast binnen de kaders van de wet verholpen kan worden.

bottom of page