top of page
3. Zuid West Prevent - bedrijven prevent

Digitale monitoring

Plaagdier preventie van de toekomst nu binnen handbereik

Xignal - Zuid West Prevent werkt samen m

In veel bedrijven gaan er dagelijks goederen of producten in en uit het pand. Bij iedere logistieke handeling is er een risico dat er een muis of rat zich verplaatst of binnenkomt in uw pand. Stelt u zich eens voor dat uw bedrijf 24/7 gemonitord wordt op aanwezigheid van plaagdieren…

Een geruststellende gedachte en hiermee kunt u imagoschade van uw bedrijf voorkomen!

Innovatieve plaagdierbeheersing

Zuid West Prevent bied u deze service. Digitale vallen worden strategisch in en rond uw bedrijfspand geplaatst. Wanneer er vangst of activiteit wordt gemeten krijgt Zuid West Prevent hier een alarm van en kunnen we zelfs op afstand in zien of er wel of geen vangst is. Op deze manier zien wij ongewenste bezoekers al in een vroeg stadium en kunnen we gericht actie ondernemen. We weten immers waar het probleem begint. Uw pand wordt in feite een jaar rond bewaakt tegen ongewenste bezoekers op 4 poten.

Voordelen

Door zo te werken is er geen onnodige controle van de vallen nodig en kunnen we onze jarenlange expertise efficiënt gebruiken voor het detecteren van sporen en risico’s die betrekking hebben op plaagdieren. Tijdens onze inspectie zullen we visueel alle ruimtes scannen op sporen en risico’s. Deze worden vastgelegd in het digitaal logboek. Risico’s worden als advies weggezet welke u als klant zelf kunt beheren en gereed melden wanneer het advies is opgelost. 

Zo kunt u uw klanten en controlerende instanties uw actuele status en opvolging van adviezen laten zien. Een perfect sluitend verhaal! 

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

bottom of page