top of page
Zuid West Prevent pand

Over ons

'Samen 30 jaar ervaring...'

Al meer dan 15 jaar zijn Piet Meeuwsen en Maarten Boone werkzaam in de plaagdierbranche. Deze ervaring heeft hun gebracht waar ze nu staan. Vol passie voeren zij dagelijks hun vak uit bij klanten in de regio Zeeland, Brabant en Zuid Holland onder de naam Zuid West Prevent. Vanaf januari 2021 zal Sander Boone als ervaren bestrijdingsdeskundige ons team komen versterken. 

Kwaliteit wint altijd! 

Zuid West Prevent staat voor service, vakmanschap en kwaliteit; ofwel: Kwaliteit wint altijd, zoals de slogan aangeeft of de werkbussen. Ze doen dan ook hun best dit iedere dag weer voor hun klanten waar te maken. 

Kwaliteit 

Daarnaast werkt Zuid West Prevent volgens de IPM norm (Integraded Pest Management) Deze norm zorgt er voor dat problemen bij de voordeur worden aangepakt, waardoor eerst bekeken wordt hoe het beestje zonder bestrijding buiten de deur kan worden gehouden. Dit vereist parate kennis welke Zuid West Prevent jaarlijks bijscholen om het vakbekwaamheidsdiploma te behouden. Tevens is Zuid West Prevent aangesloten bij de brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing. Door de jarenlange ervaring is Zuid West Prevent in staat innovatief te werken volgens de IPM norm zoals veel bedrijven in onze branche. Echter is een bestrijding niet altijd te voorkomen, en daar heeft Zuid West Prevent veel ervaring en kennis van waardoor we hier in onderscheidend zijn van andere bedrijven. 

Ervaring 

Plaagdierbeheersing is een boeiend vak waarbij geen dag hetzelfde is. Ervaring is een must om klanten van hun probleem af te helpen. Zuid West Prevent heeft alle kennis in huis om de klant volledig te ontzorgen. Piet Meeuwsen is de technische spil van de 2; en Maarten heeft veel ervaring op gebied van kwaliteitsstandaarden in de voedingsindustrie.

2. Zuid West Prevent - artikel.jpg

Piet Meeuwsen:  

Wij bieden het totale pakket plaagdierbeheersing om de klant volledig te ontzorgen. Wanneer weringswerkzaamheden benodigd zijn, adviseren we de klant wat nodig is. Ter plaatse kunnen we adviseren wat nodig is om plaagdieren te weren en in de meeste gevallen kunnen we direct actie ondernemen. Met de juiste kennis en materialen kunnen we een probleem vaak bij de voordeur al aanpakken. 

Maarten Boone: 

Bij veel van onze klanten in de voedingsindustrie is plaagdierbeheersing een verplicht onderdeel vanuit auditerende instanties. Food Safety is vandaag de dag essentieel om kwaliteit van het product te waarborgen. Een dergelijk doordacht plan is maatwerk! Wij bieden een preventieplan op maat voor certificeringen als BRC, IFS, AIB, FSSC22000, GMP+ waarbij onze ervaring en kennis ervoor zorgt dat u geen verrassingen krijgt tijdens uw audit! 

2. Zuid West Prevent - artikel.jpg
bottom of page