bedrijfspand plaagdier vrij maken - plaa

Preventie

Uw bedrijf beschermd tegen plaagdieren

Een preventieplan tegen plaagdieren heeft als doel om de geïnventariseerde risico's te beheersen. Dit gebeurt middels het plaatsen van monitoringspunten op kritische locaties.

Preventief handelen

Om preventief plaagdieren een stap voor te zijn worden monitoringspunten geplaatst binnen en buiten de vestiging op de kritische plaatsen. Deze kritische plaatsen kunnen van bouwkundige, hygiënische of opslag-facilitaire aard zijn. Het monitoren gebeurt d.m.v. lokaasdepots voor knaagdieren en lijmvallen met een lok feromoon voor kruipende insecten. Vliegende insecten worden gemonitord en afgevangen middels vliegenlampen met een lijmplaat. Deze monitoringspunten worden op basis van de risico's een aantal keer per jaar geserviced. Bijvoorbeeld 8 x per jaar. Dit kan afhankelijk zijn van eisen opgelegd uit audits of klantaccreditaties. Registraties vanuit deze inspecties worden vastgelegd in ons digitaal logboek welke voor de klant inzichtelijk is. De kritische plaatsen zoals eerder benoemd worden tijdens de reguliere inspecties vastgelegd middels een foto en toegevoegd aan de adviezen. Deze kan de klant zelf afmelden wanneer het advies is opgelost. 

Imago

Op deze manier manier werken we samen aan een plaagdier vrije omgeving en een gezonde werkomgeving voor uw personeel. Ten laatste is de kans op deze manier zeer minimaal dat uw bedrijf imagoschade oploopt door plaagdier overlast.

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

Last van ongedierte?

Vul onderstaand formulier in en uw lokale ongediertebestrijder neemt binnen 24 uur contact met u op!

arrow&v

Werkwijze

Overlast van ongedierte?
Wij lossen het graag voor u op. 
Wij leveren plaagdierbeheersing voor bedrijven en particulieren. Hieronder staat beschreven hoe wij werken.

 1. Vertel ons uw probleem
  Bel of mail en beschrijf waar u mee zit.

   

 2. Afspraak inplannen
  Via een belletje of mail maken we zo een afspraak. Spoedklus? Graag gelijk aangeven zodat we daar rekening mee kunnen houden.

   

 3. Daar komen we
  Ja, onze afspraak staat, dus dan staan we paraat. 
  Per ongeluk niet aanwezig? Dan laten wij een kaartje 'we hebben u gemist' achter. Wanneer u een nieuwe afspraak hebt gemaakt, komen we voor de herkansing.

   

 4. Opgelost
  Ondertussen hebben we het probleem opgelost.
  U blij, wij blij.

   

 5. Preventie advies
  In veel gevallen kunnen preventieve maatregelen ervoor zorgen dat problemen in de toekomst niet verder dan de voordeur komen. Door onze ervaring en specialisme kunnen we u hier mee helpen of adviseren. Goed voor uw portemonnee en uw gevoel!

2. Zuid West Prevent - wit (digitaal geb