top of page
inspectie zuid west prevent zeeland - in

Inspectie

Diepgaande inspectie

In ieder bedrijf zijn er wel zaken die veranderen en invloed hebben op plaagdieren. Denk hierbij aan verbouwingen, nieuwe producten, externe opslag etc.

Jaarlijks onderzoek

Tijdens een diepgaande inspectie kijken we jaarlijks met een ander oog naar de bedrijfsvestiging. Alle op dat moment aanwezige bouwkundige, hygiënische en opslag-facilitaire gebreken worden in kaart gebracht en in een rapportage verwerkt. Tevens worden veranderingen binnen een bedrijf vastgelegd. Daarbij wordt tevens gecheckt of het huidig gevoerde preventieplan nog aansluit bij de risico's op plaagdieren. Ook wordt er terug gekeken naar de afwijkingen in de afgelopen periode. Zijn er afwijkingen geconstateerd, dan worden eerdere inspecties bekeken en gestuurd op adviezen die overlast kunnen voorkomen. Deze inspectie wordt samen met de contactpersoon besproken zodat een perfecte communicatie verzekerd is.

Waarde

Als klant bent u verzekerd van een groeiende kwaliteit op het gebied van plaagdier beheersing,  wering van plaagdieren en hygiëne. U kunt aantonen richting uw klanten en controlerende instanties dat u meetbaar bezig bent de food-safety te waarborgen. Dit draagt tevens bij aan een gezonde werkomgeving voor uw kostbaar personeel.

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

Technische inspectie

Is er een overlast situatie binnen uw bedrijf of gaat u een renovatietraject in. Een technische inspectie kan hierbij helpen de wering van plaagdieren te verbeteren.

Technische mankementen

Door het uitvoeren van een technische inspectie worden alle bouwkundige mankementen in kaart gebracht en in een rapportage verwerkt. Tevens wordt bij ieder advies een oplossing gegeven om het mankement te verhelpen. In veel situaties kan Zuid West Prevent u ontzorgen in het oplossen van de adviezen. Op basis van de technische inspectie kan een offerte gemaakt worden om de gegeven adviezen op te lossen met specialistische en duurzame materialen. Zuid West Prevent heeft de technische kennis in huis om dit voor u uit te voeren. Dit bespaart u tijd, en tevens brengt u hiermee de risico's op insleep van plaagdieren naar beneden.

bottom of page